Bostadsområden, Säterbostäder, Säter
Bostadsområden, Säterbostäder, Säter
Bostadsområden, Säterbostäder, Säter
Bostadsområden, Säterbostäder, Säter

Säter /  Siggebo

Siggebo ligger i utkanten av Säter med utsikt över sjön Ljustern. Det är ett välskött område med yttre kvaliteter, särskilt närheten till Skönvik, där sim- och sporthall, motionsspår, 18-håls golfbana, gymnasieskola, restaurang och vårdcentral finns. Husen är av trevåningstyp byggda 1969-1974. Dagligen avgår varje halvtimme bussar mellan centrala Säter och Siggebo.

Till skola och dagis är det 5 minuters gångavstånd, liksom till vårdcentral. Till centrum går man på 10-15 min. Mellan bostadsområdet och sjön Ljustern finns tillgång till kolonilotter. Området har en aktiv och omtalad kvartersförening.

Bostadsfakta

Hustyp: Trevåningshus med fasadtegel och putsad fasad
Antal bostäder: 117 st
Byggår: 1969 – 1974
Adress: Magistratsvägen 4
Lägenhetstyper: 1, 2, 3 och 4 rum och kök.
Gemensamma lokaler: Kvarteret har egen föreningslokal.

Internetuppkoppling: Alla våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs är anslutna till Dala Energis Fibernät via Kurbit. Dala Energi AB driver stadsnät även i Leksand, Rättvik och Gagnef. För att se vilket utbud av TV, IP-telefoni och Internet som erbjuds hänvisas till Dala Energi, via kurbit.se. För utbud gällande Säters kommun, klicka på Dala-Energi.

Kanalutbud: Sappa levererar ett digitalt TV-utbud i våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs. Läs mer om TV-utbudet.

Övrigt

Garage finns i området
Parkeringsplatser med motorvärmare
Gemensam tvättstuga
Hiss: nej

Bovärd Siggebo

Vem vänder man sig till om något oförutsett inträffar? Våra duktiga bovärdar finns ständigt tillhands för att hjälpa till – från enkla till komplexa ärenden. De ansvarar för att trivseln och tryggheten i ditt område håller en hög nivå.

Upplever du eller har du märkt något konstigt? Kontakta din bovärd så reder han eller hon snabbt ut problemet.