Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi

Stora Skedvi /  Prästgårdsvägen 1

Prästgårdsvägen 1 ligger i Kyrkbyn med utsikt över ängs- och åkerlandskap och med Dalälven näst intill om knuten. Närhet till livsmedelsaffär och restaurang finns på orten. Här bor man tillsammans med andra äldre i helt vanliga lägenheter med umgänge och trivsel. I byggnaden bredvid ligger Skedvigården med det särskilda boendet som Säters kommun ansvarar för.

Bostadsfakta

Hustyp: Tvåvåningshus med träfasad
Antal bostäder: 20 st
Byggår: 1981
Adress: Prästgårdsvägen 1
Lägenhetstyper: 1 och 2 rum och kök

Internetuppkoppling: Alla våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs är anslutna till Dala Energis Fibernät via Kurbit. Dala Energi AB driver stadsnät även i Leksand, Rättvik och Gagnef. För att se vilket utbud av TV, IP-telefoni och Internet som erbjuds hänvisas till Dala Energi, via kurbit.se. För utbud gällande Säters kommun, klicka på Dala-Energi.

Kanalutbud: Sappa levererar ett digitalt TV-utbud i våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs. Läs mer om TV-utbudet.

Övrigt

Bovärd Prästgårdsvägen 1

Staffan Karlmats

Vem vänder man sig till om något oförutsett inträffar? Våra duktiga bovärdar finns ständigt tillhands för att hjälpa till – från enkla till komplexa ärenden. De ansvarar för att trivseln och tryggheten i ditt område håller en hög nivå.

Upplever du eller har du märkt något konstigt? Kontakta din bovärd så reder han eller hon snabbt ut problemet.

Staffan Karlmats, Säterbostäder