Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Stora Skedvi
Bostadsområden, Säterbostäder, Säter

Stora Skedvi /  Kyrkberget

Kyrkberget i Stora Skedvi ligger i ett naturskönt skogs- och åkerområde med fem minuters promenadavstånd till kyrkbyns centrum, där låg- och mellanstadieskola, bank, livsmedelsaffär och restaurang finns. Elbelyst motionsspår finns i direkt anslutning till bostadsområdet. Goda bussförbindelser med Säter, Borlänge och Hedemora.

Bostadsfakta

Hustyp: Tvåvåningshus med tegel och putsad fasad
Antal bostäder: 52 st
Byggår: 1981, 1989
Adress: Fridhemsvägen
Lägenhetstyper: 1, 2, 3 och 4 rum och kök
Gemensamma lokaler: nej

Internetuppkoppling: Alla våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs är anslutna till Dala Energis Fibernät via Kurbit. Dala Energi AB driver stadsnät även i Leksand, Rättvik och Gagnef. För att se vilket utbud av TV, IP-telefoni och Internet som erbjuds hänvisas till Dala Energi, via kurbit.se. För utbud gällande Säters kommun, klicka på Dala-Energi.

Kanalutbud: Sappa levererar ett digitalt TV-utbud i våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs. Läs mer om TV-utbudet.

Övrigt

Garage och parkeringsplatser med motorvärmare
Gemensam tvättstuga
Hiss: nej

Bovärd Kyrkberget

Staffan Karlmats

Vem vänder man sig till om något oförutsett inträffar? Våra duktiga bovärdar finns ständigt tillhands för att hjälpa till – från enkla till komplexa ärenden. De ansvarar för att trivseln och tryggheten i ditt område håller en hög nivå.

Upplever du eller har du märkt något konstigt? Kontakta din bovärd så reder han eller hon snabbt ut problemet.

Staffan Karlmats, Säterbostäder