Falkgrand-1
Falkgrand-2
Falkgrand-3
Falkgrand-4

Säter /  Falkgränd

Falkgränd ligger på nedre delen av natursköna Åsenområdet i anslutning till Prästgärdet med utsikt över sjön Ljustern och närhet till centrum. Här bor man i seniorboende tillsammans med andra äldre i helt vanliga lägenheter. I området finns lokaler för gemensamma aktiviteter och därtill en mycket aktiv kvartersseniorförening. Lokal bussförbindelse finns.

Bostadsfakta

Hustyp: Tvåvåningshus med tegel- och träfasad
Antal bostäder: 64 st
Byggår: 1978
Adress: Falkgränd, Säter
Lägenhetstyper: 2, 3 och 4 rum och kök, varav ett mindre antal är anpassade för rörelsehindrade.
Gemensamma lokaler: Kvarterslokal

Internetuppkoppling: Alla våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs är anslutna till Dala Energis Fibernät via Kurbit. Dala Energi AB driver stadsnät även i Leksand, Rättvik och Gagnef. För att se vilket utbud av TV, IP-telefoni och Internet som erbjuds hänvisas till Dala Energi, via kurbit.se. För utbud gällande Säters kommun, klicka på Dala-Energi.

Kanalutbud: Sappa levererar ett digitalt TV-utbud i våra lägenheter i Säter, Stora Skedvi och Gustafs. Läs mer om TV-utbudet.

Övrigt

Garage finns i området
Parkeringsplatser med motorvärmare
Gemensam tvättstuga
Hiss: Ja

Bovärd Falkgränd

Jonas Eriksson

Vem vänder man sig till om något oförutsett inträffar? Våra duktiga bovärdar finns ständigt tillhands för att hjälpa till – från enkla till komplexa ärenden. De ansvarar för att trivseln och tryggheten i ditt område håller en hög nivå.

Upplever du eller har du märkt något konstigt? Kontakta din bovärd så reder han eller hon snabbt ut problemet.

Jonas Eriksson, Säterbostäder