Vi flaggar för en dyr vinter

Det är inflation i världen och kriget i Ukraina påverkar oss alla. Inflationen har medfört ökade el – material- och produktionskostnader vilket medför höjda priser på alla områden. Vi går också in i den kallare delen av året vilket även i normalfall innebär ökade energikostnader och ökad energiförbrukning.

För många som bor i hyreslägenhet ingår uppvärmningen och vatten i hyran, men hyresgästen betalar själv för sin hushållsel. Det finns en del hyreslägenheter där hyran är så kallad kallhyra och då tillkommer det kostnad för värme och vatten. Oavsett om man har kallhyra eller varmhyra är det bra för miljön om man tänker på vissa saker.

Det är viktigt att vi tillsammans arbetar för en hållbar framtid, både i stort som smått. Genom att göra små enkla förändringar kan du minska både din elkostnad och påverkan på miljön och klimatet. Vi tänkte tipsa om lite olika åtgärder som kan hjälpa dig att spara energi i din bostad och i fastigheten.

Tillsammans med Sveriges Allmännytta vill vi förmedla smarta tips på vad du kan tänka på när det gäller en hållbar framtid.

Energispartips – Allmännyttans energisparkampanj (allmannyttan.se)

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Följ oss på Facebook

Senaste nyheterna

Arkiv