Projektledare till Säterbostäder

Säter är en av landets vackraste småstäder och dessutom en av de bäst bevarade. Här möts du av en charmig innerstad innefattande små gator med gamla vackra hus. I utkanten av staden finns en naturskön miljö med närhet till skog och vatten, oavsett om du bor, verkar eller gästar Säter, så känner du dig alltid välkommen.

Säterbostäder AB är det kommunala bostadsbolaget och ägs av Säters kommun. Här äger och förvaltar vi fastigheter i ett 30-tal bostadsområden runt om i kommunen.

Säterbostäder förvaltar idag 1 100 lägenheter och 56 lokaler. I augusti 2020 invigdes vårt nya område Liljan, med 74 lägenheter centralt i Säter. Just nu renoverar vi Sockenstugan i Stora Skedvi där 17 nya lägenheter ska stå klara hösten 2021.

Vår målsättning är att skapa, utveckla och bibehålla ett trivsamt och attraktivt boende i Säters kommun.

Är du byggingenjören med erfarenhet av projektledning? Är du byggledaren som trivs att arbeta med att utveckla och underhålla ett befintligt fastighetsbestånd? Trivs du med många kontaktytor och av att verka i en organisation med tydligt miljö- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som Projektledare hos oss på Säterbostäder och bli en del av att skapa ett trivsamt och attraktivt boende!

Om tjänsten

Som projektledare hos oss jobbar du med spännande arbetsuppgifter inom nybyggnation, ombyggnadsprojekt samt större lokalanpassningar.

Arbetet som projektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer. Som projektledare hos oss driver du både små och större projekt, och följer processen från start till mål med projektredovisning, budget, prognoser och uppföljningar. Du är den som säkerställer kvalitén och bär det ekonomiska ansvaret i dina projekt.

Om Dig

För den här rollen ser vi att du är utbildad högskoleingenjör inom bygg, eller har vad vi bedömer motsvarande akademisk examen. Därtill har du med dig några år i liknande roll, med erfarenhet från projekt- och/eller byggledning. Vi ser att du sedan tidigare har burit kostnadsansvar inom ditt område. Genom din utbildning och erfarenhet har du förvärvat dig goda kunskaper inom bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler. Har du därtill kunskaper om LOU, ser vi det som starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och social kompetens är viktigt. Vi söker dig som gillar att jobba för och med människor och ser värdet av leverans. Som person är du förtroendeingivande, affärsmässig, har lätt för att samarbeta och gillar att lösa problem.

Vad erbjuder vi dig

Du kommer till en attraktiv arbetsplats där det händer mycket. Vi både förvaltar och utvecklar. Vi har ett starkt kundfokus och en mycket god anda i arbetsgruppen. Vi vill att våra anställda skall trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, spännande uppdrag, god arbetsmiljö och delaktighet.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Säterbostäder med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel. 0243-22 66 51. Titta gärna också på Säterbostäders hemsida www.saterbostader.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se, ansök senast 2021-01-17

Följ oss på Facebook

Vädret i Säter

-3°C
Overcast clouds
tisdag
98%
07:36
Min: -4°C
993
14:36
Max: -1°C
ESE 1 m/s

Senaste nyheterna