NÄTVERKSTRÄFF

Vi har tillsammans med Hedemora bostäder stått som värdar för en nätverksträff i BO sociala frågor där

bostadsföretag från 14 kommuner deltog.

Bostadsföretag från Dalarna och Gästrikland träffades och diskuterade BO sociala frågor.

Vi hade föreläsare som informerade om nyheter, Folkbokföringen berättade om “Vikten av rätt folkbokföring” och Kronofogden om “Förebyggande vräkningsarbete”.

 

Förvaltare sökes

Vi behöver nu stärka upp vårt team med en förvaltare.

Arbetsuppgifter
Som förvaltare på Säterbostäder kommer du att ha det övergripande ansvaret för fastigheterna, ansvara för budget och prognosarbete samt tillse att myndighetskrav uppfylls och att lagar och förordningar efterlevs. Planera och driva underhållsprojekt gällande underhållsarbeten och lokalanpassningar. Du medverkar också i att ta fram underhållsplaner och affärsplaner för fastigheterna. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierande och med ett fokus på ett aktivt arbete med att förädla beståndet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med uthyrning och samordning.

Din bakgrund
Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetenser genom några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning med egen budget och resultatansvar samt kunskap inom fastighetsekonomi. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsjuridik.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och social kompetens är viktigt. Vi söker dig som gillar att jobba för och med människor och ser värdet av leverans. Som person är du förtroendeingivande, affärsmässig, har lätt för att samarbeta och gillar att lösa problem.

Vad erbjuder vi dig
Du kommer till en attraktiv arbetsplats där det händer mycket. Vi både förvaltar och utvecklar. Vi har ett starkt kundfokus och en mycket god anda i arbetsgruppen. Vi vill att våra anställda skall trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, spännande uppdrag, god arbetsmiljö och delaktighet.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ellinor.fredriksson@saterbo.sater.se senast den 31 maj. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten kontakta: VD, Ellinor Fredriksson 0225-554 07

Nöjd-Hyresgäst- Mätning

01/03/2019

Hyresgästenkäten

Är nu genomförd, och den har genomförts med telefonintervjuer.

För oss är kundundersökningen ett mycket viktigt planerings underlag de närmaste åren.

Resultatet visar ett högre resultat än den senaste undersökningen.

Vi är mycket glada över de betyg ni hyresgäster gav oss på följande frågor.

Skalan på frågorna är från 1 till 10

Helhetsbetyg; 8.1

Trygg i mitt boende; 8.4

Den allmänna fastighetsskötseln; 7.6

Hyror för 2019 klara

Hyran för en lägenhet höjs med  1,9 % per månad.

Garage höjs med 16 kr i månaden.

Motorvärmare med tak 16 kr per månad.

Parkering med motorvärmare höjs med 12 kr per månad.

Höjningen gäller från 2019 1 januari

Till våra Hyresgäster

Vi kommer under oktober att genomföra en enkätundersökning bland våra hyresgäster. Vi hoppas på er medverkan, vad ni tycker är viktigt för oss! Undersökningen sker via telefon och du kan bli uppringd. För uppdraget har vi valt att samarbeta med M&Q från Västerås. Har ni några frågor eller något ni undrarar över runt detta så går det bra att kontakta dem på telefon, 073-620 16 03 eller e-post direkt till Stefan Quist, stefanq@mochq.se.