Nöjd-Hyresgäst- Mätning

01/03/2019

Hyresgästenkäten

Är nu genomförd, och den har genomförts med telefonintervjuer.

För oss är kundundersökningen ett mycket viktigt planerings underlag de närmaste åren.

Resultatet visar ett högre resultat än den senaste undersökningen.

Vi är mycket glada över de betyg ni hyresgäster gav oss på följande frågor.

Skalan på frågorna är från 1 till 10

Helhetsbetyg; 8.1

Trygg i mitt boende; 8.4

Den allmänna fastighetsskötseln; 7.6

Hyror för 2019 klara

Hyran för en lägenhet höjs med  1,9 % per månad.

Garage höjs med 16 kr i månaden.

Motorvärmare med tak 16 kr per månad.

Parkering med motorvärmare höjs med 12 kr per månad.

Höjningen gäller från 2019 1 januari

Till våra Hyresgäster

Vi kommer under oktober att genomföra en enkätundersökning bland våra hyresgäster. Vi hoppas på er medverkan, vad ni tycker är viktigt för oss! Undersökningen sker via telefon och du kan bli uppringd. För uppdraget har vi valt att samarbeta med M&Q från Västerås. Har ni några frågor eller något ni undrarar över runt detta så går det bra att kontakta dem på telefon, 073-620 16 03 eller e-post direkt till Stefan Quist, stefanq@mochq.se.

Mina sidor

Måndagen den 4 december lanseras Mina sidor på vår hemsida. Då kan hyresgäster och de som söker lägenhet registrera sig.

På Mina sidor kan du som sökande bland annat anmäla intresse för lägenheter och se vilka som matchar din sökning, se och svara på aktuella erbjudanden, ändra personuppgifter samt pinkod med mera. Som hyresgäst kan du göra felanmälan dygnet runt. Du kan även ta del av annan hyresgästinformation som låsöppning, hyresavier och se uppgifter om din lägenhet. Inom vissa områden går det även att boka tvättstugan.

Vi finns på Rådhuset under Julmarknaden i Säter och visar hur man registrerar sig. Givetvis är även alla välkomna att ringa eller komma in till oss med frågor och funderingar.