Lediga jobb

Fastighetstekniker

Säter är en av landets vackraste småstäder och dessutom en av de bäst bevarade. Här möts Du av en charmig innerstad innefattande små gränder med gamla vackra hus. I utkanten av staden finns en naturskön miljö med närhet till skog och vatten, oavsett om du bor, verkar eller gästar Säter, så känner du dig alltid välkommen. Det är lätt att bli förälskad i Säter.

Säterbostäder AB ägs av Säters kommun. Vår historia går tillbaka till 1947, då vi startade som Stiftelsen Säterhem. Säterbostäder AB förvaltar idag drygt 1 000 lägenheter och cirka 50 lokaler i ett 30-tal bostadsområden runt om i Säters kommun. Vi nyproducerar 74 lägenheter som skall vara inflyttningsklara våren 2020, vilket gör oss till kommunens största bostadsföretag.

Våra fastigheter består av gamla kulturhus i trästaden Säter, såväl som moderna, nyproducerade lägenheter i Säters nyare områden. Givetvis har vi även lägenheter i kommunens övriga delar. Dessutom förvaltar vi servicehus och äldreboenden. Precis som då vi startade 1947, är målsättningen fortfarande densamma. Vi arbetar för att skapa, utveckla och bibehålla ett trivsamt och attraktivt boende i Säters kommun.

Vi söker nu fastighetstekniker med ansvar för den dagliga skötseln i våra fastigheter. Du kommer att ingå i ett team på 14 medarbetare, med en driftchef som närmaste chef.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att den dagliga driften i våra fastigheter fungerar. Dina främsta arbetsuppgifter är felavhjälpande underhåll, reparationer, tillsyn, rondering, allmän service i förekommande fall tjänster som vaktmästeri och interntransporter.

Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand.

Denna tjänst innehåller mycket kontakter med hyresgäster och leverantörer, vilket innebär att du gillar möten med människor och du är Säterbostäders ansikte utåt. Du gillar att jobba teamorienterat och som hjälp har du alltid din driftchef som stöttar med att prioritera ditt arbete.

Din bakgrund


Vi söker dig med några års erfarenhet som fastighetstekniker, du har en utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastigheter, teknik, och är serviceinriktad. Du har B-körkort, god datavana och talar svenska.

Din personlighet 


Vi lägger stor vikt vid din personlighet och social kompetens är viktigt. Vi söker dig som gillar att jobba för och med människor och ser värdet av leverans.
Du ska trivas med att jobba i en föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Du har vilja och engagemang att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar.

Vad erbjuder vi dig?


Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Säterbostäder tillämpar Fastigos kollektivavtal. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom utvecklingssamtal, utbildning, mål- och handlingsplaner samt lönesamtal.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Driftchef Mikael Gustafsson 0225-556 28.
Facklig representant Mats Hansson 0225–55 229.

Välkommen att mejla in din ansökan till mikael.gustafsson@saterbo.sater.se bifoga cv samt personligt brev.