Förvaltare sökes

Vi behöver nu stärka upp vårt team med en förvaltare.

Arbetsuppgifter
Som förvaltare på Säterbostäder kommer du att ha det övergripande ansvaret för fastigheterna, ansvara för budget och prognosarbete samt tillse att myndighetskrav uppfylls och att lagar och förordningar efterlevs. Planera och driva underhållsprojekt gällande underhållsarbeten och lokalanpassningar. Du medverkar också i att ta fram underhållsplaner och affärsplaner för fastigheterna. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierande och med ett fokus på ett aktivt arbete med att förädla beståndet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med uthyrning och samordning.

Din bakgrund
Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetenser genom några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning med egen budget och resultatansvar samt kunskap inom fastighetsekonomi. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsjuridik.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och social kompetens är viktigt. Vi söker dig som gillar att jobba för och med människor och ser värdet av leverans. Som person är du förtroendeingivande, affärsmässig, har lätt för att samarbeta och gillar att lösa problem.

Vad erbjuder vi dig
Du kommer till en attraktiv arbetsplats där det händer mycket. Vi både förvaltar och utvecklar. Vi har ett starkt kundfokus och en mycket god anda i arbetsgruppen. Vi vill att våra anställda skall trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, spännande uppdrag, god arbetsmiljö och delaktighet.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ellinor.fredriksson@saterbo.sater.se senast den 31 maj. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten kontakta: VD, Ellinor Fredriksson 0225-554 07

Följ oss på Facebook

Senaste nyheterna

Arkiv