Drifttekniker till Säterbostäder

Säter är en av landets vackraste småstäder och dessutom en av de bäst bevarade. Här möts Du av en charmig innerstad innefattande små gränder med gamla vackra hus. I utkanten av staden finns en naturskön miljö med närhet till skog och vatten, oavsett om du bor, verkar eller gästar Säter, så känner du dig alltid välkommen. Det är lätt att bli förälskad i Säter.

Säterbostäder AB ägs av Säters kommun. Vår historia går tillbaka till 1947, då vi startade som Stiftelsen Säterhem. Säterbostäder AB förvaltar idag drygt 1 000 lägenheter och cirka 50 lokaler i ett 30-tal bostadsområden runt om i Säters kommun. Vi nyproducerar 74 lägenheter som skall vara inflyttningsklara september 2020, samt 17 som blir inflyttningsklara under 2021.

Vi behöver nu stärka upp vårt team med en drifttekniker.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med service och drift i våra fastigheter. Du är den som har kunskap om fastigheternas behov när det bl.a. gäller värme/kyla, ventilation samt värmeanläggningar och säkerställer att de fungerar korrekt. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt visst felavhjälpande underhåll.

I rollen som drifttekniker är du en viktig representant för Säterbostäder ute hos våra hyresgäster och arbetar aktivt för att överträffa deras förväntningar. Du har god kunskap om fastighetsrelaterade system och jobbar proaktivt med att minimera energiförbrukningen och driva våra fastigheter på ett kvalitativt och miljömässigt sätt, både ur ett ekonomisk och hållbart perspektiv.

Du kommer att ingå i ett team på 24 medarbetare med en driftchef som närmaste chef och med ett nära samarbete med vår energistrateg.

Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare.

Din bakgrund  

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning alternativt annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från drift eller teknisk service inom fastigheter. Vidare har du god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav.

Certifikat inom Heta arbeten, lift- och fallskydd, anläggningsskötare och viss el kunskap är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och social kompetens är viktigt. Vi söker dig som gillar att jobba för och med människor och ser värdet av leverans. Som person är du affärsmässig, strukturerad, har lätt för att samarbeta och gillar att lösa problem.

Vad erbjuder vi dig

Du kommer till en attraktiv arbetsplats där det händer mycket. Vi både förvaltar och utvecklar. Vi har ett starkt kundfokus och en mycket god anda i arbetsgruppen. Vi vill att våra anställda skall trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig en bred roll med många kontaktytor, spännande uppdrag, god arbetsmiljö och delaktighet.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till mikael.gustafsson@saterbo.sater.se senast den 28 februari.  Vid frågor om tjänsten kontakta:

Driftchef, Mikael Gustafsson 0225–55 628

Facklig representant, Mats Hansson 0225–55 229

Följ oss på Facebook

Senaste nyheterna

Arkiv