Prästgärdets seniorboende

Sinnenas seniorboende

Ta ett dopp i Ljustern på morgonen eller strosa bland blommorna på Prästgärdet. Småprata lite med grannarna och duka upp till surströmmingsskiva på den mysiga uteplatsen. Efter en kvällspromenad i Säters vackra innerstad avnjuter ni solnedgången från balkongen. På Prästgärdets Seniorboende finns möjligheten till ett rikt socialt liv i en stimulerande och trygg miljö. Här ska man trivas.

Boendet består av trivsamma lägenheter i olika storlekar till rimliga hyror. Området är handikappanpassat med hissar och ramper. Även lägenheterna är handikappanpassade och ombyggda för att passa seniorer. Dessutom sker en stor satsning på trivselskapande faktorer såsom gemensamhetslokaler och uteplatser.

Stort intresse för Prästgärdets Seniorboende

Området utvecklas av Säterbostäder, hyresgäster och organisationer som tillsammans vill vara med och skapa ett attraktivt boende för äldre och rörelsehindrade.

Här kan ni ladda ner vår folder om Prästgärdets Seniorboende


Är Ni intresserade av den nya boendeformen eller vill Ni också vara med och utveckla Prästgärdets Seniorboende? Välkomna att kontakta oss för mer information.