Bostadskväll lockade hundratals

– Bostadskvällen mötte ett jättestort intresse. Från de som vill köpa eller sälja bostad, men också från de som vill hyra i Liljan i centrala Säter eller i Sockenstugan i Stora Skedvi när de projekten är klara, konstaterar Ellinor Fredriksson, vd för Säterbostäder.

Ett hundratal personer kom till evenemanget på Stadshotellet som arrangerades av Säterbostäder och Säters kommun. På plats fanns även fastighetsmäklare och banker.

– Vi har alla ett intresse av att visa upp det samlade utbudet av boendeformer i hela Säters kommun. Det ökar möjligheterna för fler att upptäcka fördelarna med att bo och verka här, fortsätter Ellinor Fredriksson.

Gunilla Jonsson, en av kvällens besökare, är inne på samma tankar. Hon kommer för att påbörja en process som sannolikt leder till att hon säljer sin lägenhet på andra våningen och flyttar till något mer praktiskt.

– Tänker jag lite framåt kommer en lägenhet i markplan, med uteplats, att passa mig bättre. I kväll får jag veta mer om flera olika alternativ på en gång, väldigt praktiskt. Nybyggda Liljan kan absolut vara intressant för mig, intygar Gunilla och tar emot en goodiebag från Fastighetsbyråns Maja Sultan efter att ha fått lite råd och tips.

Maja Sultan, å sin sida, är en av kvällens nöjda fastighetsmäklare. Med ett ögonkast på sin telefon konstaterar hon:

– Det här var en väldigt bra kväll, vi bokade in ett flertal värderingar. Det här var över förväntan, det menade även besökarna. Självklart är vi med på fortsättningen av den här satsningen.


Birger Eklund och Pia Järudd, välkända ansikten på Säterbostäder, svarade på många frågor om nybygget Liljan och ombyggnaden av Sockenstugan i Stora Skedvi.

Maja Sultan, fastighetsmäklare, gav Gunilla Jonsson tips inför lägenhetsförsäljningen. Och en goodiebag.
– Ska ni sälja huset: laga det som är trasigt, men renovera inte. Man vet aldrig vad köparen uppskattar. Jag rekommenderar också en besiktning och en försäkring mot dolda fel, rådgav fastighetsmäklaren Anna Jonsson, Mäklarhuset, besökarna Anna och Göte.
 

Kvällens buffé stod framdukad i restaurangen på Stadshotellet.

Petra Sandberg och Markus Eriksson var på plats för att nätverka och skapa kontakter. Eftersom Markus nyligen startat ett företag inom fastighetsförvaltning var Bostadskvällen ett gyllene tillfälle

Följ oss på Facebook

Senaste nyheterna

Arkiv